FaceBook Pixel Image

Hoe Stop Urineverlies Nu is ontstaan? Dat verhaal begint anders dan je wellicht denkt. 

 

Richard Branson. Waarschijnlijk ken je hem wel.

De oprichter van Virgin. En honderden andere bedrijven. Van de race om de ruimtevluchten.

 

Je kunt vinden wat je van hem vindt. Jij zit nu op deze website ‘dankzij hem’. Vertel ik zo hoe dat komt…

 

Een geboren anti-ondernemer was ik, uit een gezin waarin vader in loondienst was en moeder thuis was bij de kinderen. Keurig op het pad om dokter te worden en mijn leven in loondienst te slijten.

 

Niks mis mee trouwens. Integendeel!

Ik heb jaren en jaren met veel plezier voor verschillende ‘bazen’ gewerkt. En genoten van de vaste, betrouwbare inkomsten.

 

Simpel en logisch

Totdat ik ontdekte wat de westerse geneeskunde niet weet. Of is vergeten. Of eerder: heeft weggestopt.

De kennis van de taoïsten, die 5000 jaar geleden leefden. Zij snapten hoe je incontinentie, ongewild urineverlies, stopt.

 

Zo simpel. Zo logisch.

Daar moest ik iets mee.

 

Maar toen botste ik tegen de grenzen van de westerse geneeskunde op. Want waar kun je terecht met zo’n simpel en logisch idee? Niet binnen de muren van een ziekenhuis. “Wat de boer niet kent,” zeg maar.

 

En dus werd ik ondernemer. Tegen wil en dank.

Met klotsende oksels en een gebrek aan zelfvertrouwen waar je u tegen zei.

 

Geen idee waar ik aan begon. 2014 was dat.

 

Maar met een drive waar ik lang niks van snapte.

Maar die er wel was. En is.

Elleke dag.

Een dramatisch verschil

Het kwartje viel door een uitspraak van Richard Branson:

“Het heeft geen zin om een bedrijf te beginnen tenzij je een dramatisch verschil gaat maken in het leven van andere mensen. Dus als je een idee hebt dat een groot verschil gaat maken voor het leven van andere mensen, ga dan gewoon door en doe het.”

 

Het dramatische verschil maken in het leven van andere mensen? Maar dat maak ik!

Vrouwen (en steeds meer mannen) helpen hun urine incontinentie te stoppen. Ook als ze al jaren last hebben. Zelfs als ze al een behandeling hebben gehad, van huisarts, bekkenfysiotherapeut of medisch specialist.

 

Een dramatisch verschil is het, als je eindelijk op de trampoline kunt meedoen met je (klein)kinderen. Als je kunt rennen met je honden. Als je voluit kunt lachen. Eindelijk die Dam-tot-Damloop kunt halen.

 

Hoe vaak ik niet met tranen in mijn ogen lees of hoor wat voor een verschil het maakt voor zoveel mensen!

Dus ja, ik ga gewoon door en doe het.

 

En omdat er meer dan 750 duizend vrouwen en meer dan 200 duizend mannen in Nederland zijn die last hebben van urineverlies (ja, echt!), is er meer dan genoeg om voor dóór te gaan. Urineverlies bij vrouwen en mannen is niet normaal. Dat denk je misschien wel, want incontinentie komt ontzettend vaak voor.

Prevalentie van urineverlies bij mannen en vrouwen in Nederland volgens het CBS

Stop Urineverlies Nu

Gelukkig zijn er steeds minder mensen met urineverlies. Dankzij de Rust in je blaas training waarmee je een einde maakt aan urge incontinentie en een overactieve blaas. Je weet wel, die heftige aandrang waarbij je niet op tijd bij het toilet bent.

En natuurlijk de SUN training waarmee je stressincontinentie (ongewild urineverlies bij inspanning) stopt. Door je bekkenbodem te trainen met weerstand én te leren ontspannen krijg je flexibele spieren die klappen kunnen opvangen. SUN is trouwens de afkorting van Stop Urineverlies Nu. Maar het staat natuurlijk ook voor de zon die na de regen komt!

 

En dat het werkt, lees je in de reviews op de website. Die zijn van vrouwen die niet met hun echte voor- en achternaam over dit taboeonderwerp willen schrijven. Daar heb ik uiteraard begrip voor. Je kunt erop vertrouwen dat alle reviews echt zijn.

 

Lees de reviews op de website

 

Ik hoor je denken: ja, die kunnen zomaar bedacht zijn. Kijk dan gerust op Google en Facebook. Daar staan reviews van vrouwen die trots zijn dat hun urineverlies is gestopt en dat taboe aan de kant hebben gezet voor jou. Zodat jij de stap ook durft te zetten en een dramatisch verschil in jouw leven gaat maken (en in dat van je kinderen).

 

Klik hier voor de Google reviews

 

Klik hier voor de Facebook recensies

Weet je niet goed welke vorm van incontinentie je hebt, lees dan het blog en ontdek welke oorzaak van incontinentie er bij jou kan spelen. En hoe je ongewenst urineverlies op een natuurlijke manier aanpakt. Zelf. Zonder operatie.

Wil je de 7 tips om je urineverlies bij inspanning te stoppen? En meer weten over de SUN training?

Meld je dan nu aan voor het webinar: