FaceBook Pixel Image

Krijg rust in je blaas zonder medicatie of operatie

30+ jaar medische ervaring

1500+ mensen geholpen

Geen effect = geld terug

Heb je last van een overactieve blaas? Ervaar je constante plasdrang, onderbroken nachtrust door frequente wc-bezoeken, of urineverlies voordat je op de wc zit? Je bent niet alleen.

Standaard blaastrainingen via de huisarts of bekkenfysio adviseren te plassen op vaste tijden. Dit werkt vaak averechts. Uit onderzoek blijkt zelfs dat medicatie net zo effectief (of ineffectief) is als deze trainingen. En zelfs neurostimulators helpen vaak niet.

Waarom? Omdat het echte probleem niet in de blaas zelf zit.

Onderzoek toont aan dat de kern van het probleem ligt in de aansturing van de blaas door het autonome zenuwstelsel. Dit ‘automatische brein’ geeft te vaak aandrang en zet de ‘plaskraan’ zelfs zomaar open.  Dit herken je vast wel. Het is een miscommunicatie op onderbewust niveau.

Het goede nieuws? Dit patroon kun je doorbreken. Door de juiste technieken toe te passen, leer je jouw brein nieuwe gewoontes aan die de controle over je blaas herstellen. Het is een pad naar vrijheid, weg van de constante zorg en onderbrekingen in je dagelijks leven, zodat je:

 • De controle over je plasdrang terugkrijgt, dag en nacht.
 • Weer vol vertrouwen kunt genieten van activiteiten buitenshuis zonder de constante zorg voor de dichtstbijzijnde wc.
 • Een ongestoorde nachtrust ervaart, waardoor je energieker en uitgeruster opstaat.

Ontdek hoe de wetenschappelijk onderbouwde, natuurlijke methode zonder medicatie of operaties jou kan helpen om afscheid te nemen van jouw blaasproblemen. Het is tijd voor Rust in je blaas!

Erna Beers schreef het e-boek Rust in je blaas en maakte de SUN training
dr. Erna Beers, arts en oprichter Rust in je blaas training
Primair logo van de Rust in je blaas training
Vind rust, zowel overdag als ’s nachts, met de Rust in je Blaas training.

De Rust in je Blaas training is fundamenteel anders dan de standaardaanpak. Je richt je niet op de symptomen, maar op de werkelijke oorzaak: de aansturing van je blaas door je brein.

Ontdek de heldere, wetenschappelijk onderbouwde methode die je stapsgewijs terugbrengt naar rust en controle.

Meer dan 1500 mannen en vrouwen hebben al ontdekt hoe bevrijdend het is om weer rust in hun blaas te hebben. Hun succes bevestigt dat de aanpak werkt. Daarom durven we met zekerheid te zeggen dat ook jij de rust terug kunt vinden.

Sluit je aan bij je lotgenoten die hun vrijheid hebben herwonnen. Laat de Rust in je Blaas training je leiden naar een leven waarin niet je blaas, maar JIJ beslist wanneer je gaat plassen.

Overtuigd? Meld je aan!

Wat doet de Rust in je blaas training voor jou?

Ontdek de unieke methode die werkt!

Medische expertise

Bouw op drie decennia van medische ervaring voor jouw gezondheid.

Eigen tempo

Jouw persoonlijke tempo maakt het resultaat. Stap voor stap.

Ondersteunende community

Vind steun en deel ervaringen met lotgenoten en een team van experts.

Vanuit je eigen huis

Behaal resultaten comfortabel vanuit thuis, zonder ziekenhuisbezoeken.

Aanpak echte oorzaak

Pak de kernoorzaak aan met interventies voor een kalm automatisch brein.

Betere nachtrust

Geniet van ononderbroken nachten en sta vol energie weer op.
w

Live support

Krijg live antwoorden en persoonlijke feedback tijdens Q&A sessies.

Direct starten

Begin direct, zonder maandenlange wachttijden of reistijd.

Natuurlijke methode

Krijg rust in je blaas zonder medicatie, operatie, bijwerkingen of complicaties.

Herwin je vrijheid

Spontaan en onbezorgd de deur uit gaan. Dat is vrijheid.

Persoonlijke begeleiding

Mogelijkheid tot 1-op-1 hulp van dr. Erna Beers, voor extra ondersteuning.

Resultaat garantie

Geen effect? Met de halfjaartoegang garantie krijg je je investering terug.

Overtuigd? Meld je aan!

Jan (69 jaar) - Rust in je blaas

“Jaren problemen ondervonden met mijn plasproblemen van alles geprobeerd huisarts, fysio, bekkentherapie. Maar niks loste mijn probleem op, was er moedeloos door geworden.

Gelukkig ontdekte ik per toeval op Facebook de Rust in je blaas training. Na ongeveer 4 maanden intensief deelname aan de training, heb ik mijn plasprobleem zover onder controle gekregen. Ik kan nu weer normaal functioneren en ben niet meer de hele tijd bezig met plassen en kan gewoon het huis uitgaan zonder te denken waar zou ik kunnen plassen.

Ik ben Erna en haar team dan ook ontzettend dankbaar voor de professionele begeleiding en ook de overige deelnemers met hun tips en reacties op de besloten groep.

Ik had in het begin ook zo mijn twijfels maar ben toch blij dat ik deze stap gedaan heb. Dus mijn advies wacht niet te lang met je plasproblemen, maar schrijf je in en ervaar het positieve resultaat.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Jan (70) op Trustpilot

“Altijd aandrang, tijdens wandelingen met vriendinnen, met winkelen, met andere uitjes was eigenlijk jarenlang zo’n gewoonte dat ik dat als een gegeven zag. Toen ik daarbij urineverlies kreeg werd het wel een probleem.

De methode van Erna Beers heeft mij geholpen om dat probleem aan te pakken. Zij legt duidelijk en geduldig uit wat er aan de hand is in mijn brein. En wat ik er aan kan doen. Vervolgens moet je zelf aan de bak en ja, dat kost tijd, aandacht en heel veel oefening. Ook geduld met jezelf, want verbetering gaat met ups en downs. Maar uiteindelijk met meer ups.

Na 4 maanden trainen gaat het nu veel beter. Ik ga de deur zonder voorzorgplasje. Kom thuis zonder aandrang. Ik kan vergaderen zonder aan een wc te denken. Ik ben er nog niet helemaal, soms een dipje, maar ik vertrouw erop dat ik met doortrainen weer zonder inlegkruisjes door ’t leven kan.

In de cursus worden de theorie en de oefeningen veel herhaald. Ik zag dat dat nodig is om je brein te resetten. De Q&A’s waren ook heel nuttig. Erna kan duidelijk en geduldig uitleggen hoe je rust in je blaas krijgt.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Marie (64) op Trustpilot

“Begonnen met training vanwege de plasdrang. Erna legt met haar programma heel goed uit hoe het werkt en wat je eraan kan doen. Naar mate ik programma volgde werd de drang steeds minder. Heel erg blij en tevreden met resultaat nu.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Björn (38) op Trustpilot

Testimonial - Rust in je blaas (76 jaar)

“Had jaren problemen met incontinentie. Was in behandeling bij een uroloog en kreeg medicijnen, die wel iets maar niet afdoende hielpen. Ben begonnen met de Rust in je blaas training bij dr, Erna Beers. De training was heel duidelijk. Iedere 2 weken nieuwe oefeningen. Je kan vragen stellen die door Erna worden beantwoord via de Q&A. Ben heel blij dat ik deze training heb gevolgd met goed resultaat en kan nu weer wandelen zonder aandrang. Dit geeft een heel ontspannen gevoel! Dank je wel Erna.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Meneer Versteeg (76) op Trustpilot

Klaar voor de vrijheid van rust in je blaas? Meld je aan!

Beste keuze

Halfjaartoegang

€ 497

 

Eenmalige betaling

Stopt automatisch

Volledige toegang tot de training

Ondersteuning in live Q&A en online community

Start direct, online via computer, tablet of telefoon

 Individueel online gesprek met dr. Erna Beers t.w.v. € 90

Garantie: geen effect = geld terug

Dure keuze

Drie maanden toegang

€ 247

 

Eenmalige betaling

Stopt automatisch

Volledige toegang tot de training

Ondersteuning in live Q&A en online community

Start direct, online via computer, tablet of telefoon

× Individueel online gesprek met dr. Erna Beers t.w.v. € 90

× Garantie: geen effect = geld terug

Hoe werkt de garantie op de Rust in je blaas training?

De training is gebaseerd op wetenschap.

Daarnaast hebben al zoveel mensen meegedaan aan de Rust in je blaas training, dat we zo zeker weten dat de methode werkt.

Om die reden geven we garantie als je voor de halfjaartoegang kiest.

De garantie geldt als je bij aanvang van de training last hebt van plasdrang, overactieve blaas en/of urge incontinentie. Daarvoor is de training namelijk de oplossing.

De garantie geldt dus als je geen andere aandoeningen hebt die het effect kunnen verstoren.

Als jij de methode, tips en adviezen consequent hebt toegepast en je merkt geen effect, dan krijg je je geld terug.

Uiteraard geldt ook dat je op tijd laat weten dat je geen effect merkt, zodat we je kunnen helpen. Tenslotte wil je het allerliefst rust in je blaas. Wij helpen je daarbij!

Overtuigd? Meld je aan!

Blonde vrouw op een fiets die lacht omdat ze geen aandrang of overactieve blaas meer heeft

“Als ik aandrang voelde, was dat alles waar ik nog aan kon denken. Genieten van de film of het prettige gezelschap was er niet bij. Ik ging wel 15 keer per dag plassen. En dan plaste ik maar 30 ml. Keer op keer. Hoe het nu gaat met de aandrang? Ik heb er bijna geen woorden voor.

Ik ben net terug van vakantie waar ik 7 uur in het vliegtuig gezeten heb (en maar één keer moest), wandelingen gemaakt (geen struikje op hoeven zoeken), op terrasjes gezeten, bier gedronken (en kon wachten tot ik in het hotel terug was).”

⭐⭐⭐⭐⭐

Julia (57)

Oudere vrouw met een stok die zit op een bank, last van urge incontinentie

“Acht jaar geleden kreeg ik een hersenbloeding. Een van de gevolgen: erg vaak plassen. M’n plas ophouden was er al helemaal niet bij. Ik dacht dat er niks aan te doen was. Dat maakte me onzeker, ik vond het gênant.

Maar door de training kan ik nu gewoon rustig thuiskomen, ook na een lange autorit!”

⭐⭐⭐⭐⭐

An (71)

Vrouw kan rustig naar toilet bij aandrang dankzij Rust in je blaas training.

“Als ik de deur uitging, droeg ik altijd inlegkruisjes. Ook met sporten en naar m’n werk droeg ik ze. Ik vind dat heel oncomfortabel en vies.

Ik leerde dat je je hersenen kan trainen of je wel of niet moet plassen en dat je lief moet zijn voor jezelf. En te ontspannen gedurende de dag. Als ik aandrang voel, kan ik gewoon rustig naar de toilet lopen en hoef niet meer te rennen.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Antje (52)

Jongvolwassen vrouw overwon overactieve blaas met Rust in je blaas training
“Als ik buitenshuis was (al was het maar een autoritje van 10 min) keek ik om mij heen waar ik eventueel zou kunnen plassen. Ik ging niet meer naar feestjes of uit eten. Ik voelde me verdrietig en had soms paniekaanvallen.

De training zorgt ervoor dat ik met kleine stapjes vanuit rust weer naar buiten durf. Zo fijn!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Yara (20)

“Ik heb de Rust in je blaas training gevolgd welke mij veel inzichten heeft gegeven. De uitleg is helder en wordt met veel compassie gebracht. Belangrijk is de oefeningen te doen, dus herhalen, herhalen en herhalen. Je moet er dus wel wat mee willen doen. Mijn ervaring is dat de oefeningen op een gegeven moment niet meer nodig zijn, dan gaat het echt om bewustzijn, als het kwartje tenminste is gevallen denk ik. Bij later toch weer meer stress of spanning kan er een terugslag ontstaan maar dat is dan zo weer opgelost. Het gaat echt om voldoende rust en ontspanning. Ben er erg blij mee geweest.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Mevrouw Van Brakel (62)

“Bij de start van de training moest ik bij de buitendeur al plassen. Een heel gedoe om toch de wc nog te halen.

De eye opener was dat het probleem in je hersenen zit. Ik kon daarna de voorzorgsplasjes overslaan.

Verder heb ik minder vaak aandrang. Ik slaap ik de hele nacht door. Dat was echt jaaaaren geleden!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Alexandra (61)

“Ik heb de Rust in je blaas training gevolgd welke mij veel inzichten heeft gegeven. De uitleg is helder en wordt met veel compassie gebracht. Belangrijk is de oefeningen te doen, dus herhalen, herhalen en herhalen. Je moet er dus wel wat mee willen doen.

Mijn ervaring is dat de oefeningen op een gegeven moment niet meer nodig zijn, dan gaat het echt om bewustzijn, als het kwartje tenminste is gevallen denk ik. Bij later toch weer meer stress of spanning kan er een terugslag ontstaan maar dat is dan zo weer opgelost. Het gaat echt om voldoende rust en ontspanning. Ben er erg blij mee geweest.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Joanna Mar (60)

Overtuigd? Meld je aan!

Overtuigd? Meld je aan!

Veelgestelde vragen over de Rust in je blaas training

Wanneer start de training en moet ik dan thuis zijn?

Je kunt op elk moment starten met de Rust in je Blaas training. Het is handig als je op of in de dagen daarna aan de slag gaat, zodat je zo snel mogelijk effect hebt. Maar je hoeft dus niet op de dag zelf thuis te zijn.

Hoe lang duurt de training?

De stappen naar rust in jouw blaas zet je in je eigen tempo. De meeste mensen zijn na ca. 5 maanden helemaal van hun klachten af. De training doe je tot je rust in je blaas hebt, zodat je weer de vrijheid ervaart en spontaan op pad kan.

Hoeveel tijd vraagt de training van mij?

Gemiddeld ben je 20 minuten per dag bezig met de training. Soms korter, soms langer. De tijdinvestering verdien je dubbel en dwars terug door straks nooit meer bezig te hoeven zijn met het zoeken van toiletten.

Hoeveel kost de Rust in je blaas training?

Je hebt twee keuzes: toegang voor drie maanden of toegang voor een half jaar. Voor de drie maanden toegang betaal je 247 euro. De halfjaartoegang is 497 euro. Bij de halfjaartoegang krijg je een gratis online gesprek met dr. Erna Beers t.w.v. € 90. En je krijgt bij de halfjaartoegang garantie: geen effect = geld terug.
Je kunt ook in termijnen betalen.

Wordt de training vergoed door mijn zorgverzekering?

Hoewel vergoeding niet gebruikelijk is, loont het om navraag te doen. Je verzekering bespaart namelijk op incontinentiemateriaal, medicatie en een dure operatie.

Ik vind het nogal een investering.

Stel je voor: je slaat jaren van onderzoeken wat wel en niet werkt over. Dat is wat deze training je biedt, dankzij mijn jarenlange expertise en ervaring met 1500+ deelnemers. Het is niet alleen een financiële investering; het is kiezen voor je eigen vrijheid en daardoor levensgeluk.

Is de training geschikt als ik onhandig ben met computers?

De basisvaardigheden zoals e-mails openen en klikken op links zijn belangrijk. Net als het kunnen inloggen in een online omgeving.

Werkt deze training ook voor mannen?

Jazeker. De Rust in je blaas training werkt bij vrouwen en mannen. Inmiddels is bijna de helft van de deelnemers man.

Kan ik deelnemen vanuit het buitenland?

Ja, vanuit de meeste landen wel. Vanuit sommige landen worden de IP-adressen geblokkeerd. Twijfel je, mail dan even naar info@stopurineverliesnu.nl.

Hoe weet ik of ik een overactieve blaas, urge incontinentie of plasdrang heb?

De klachten waar de Rust in je blaas training bij helpt, zijn deze:

 • Je bent vaak bezig met moeten plassen
 • Je maakt je druk over waar de toiletten zijn
 • Je gaat vaak plassen om urineverlies te voorkómen
 • Je hebt sterke of zelfs pijnlijke aandrang om te plassen, waar je gehoor aan moet geven
 • Je plast vaker dan 8 keer per dag kleine plasjes (minder dan 200 mll per keer)
 • Je plast ’s nachts vaker dan 2 keer
 • Je verliest urine voordat je bij de wc bent
 • Je verliest urine als je aan plassen denkt
 • Je verliest urine zodra je aandrang voelt

Is de training geschikt voor mij met zowel aandrang- als stressincontinentie?

Kies de training waarmee je de ergste klachten eerst oplost. Is dat het urineverlies bij druk op je bekkenbodem (lachen, hoesten, niezen, tillen e.d.), doe dan eerst de SUN training. Let op: de SUN training is alleen voor vrouwen.

Ik verlies urine terwijl ik stilzit of stillig, zoals tijdens het slapen. Helpt de Rust in je Blaas training daar ook bij?

Nee, daar helpt de Rust in je Blaas training niet tegen. Je kunt dan het beste contact opnemen met je huisarts.

Ik heb al 30 jaar last van aandrang en voorzorgsplasjes, zoals jij ze noemt. Heeft de Rust in je Blaas training dan wel zin?

Gelukkig wel! Veel deelnemers aan de Rust in je Blaas training hebben al jaren en jaren last. Je hersenen zijn altijd trainbaar, ongeacht de duur van je klachten of je leeftijd.

Heb ik iets aan deze training met mijn specifieke klachten, zoals blaaspijnsyndroomzoals blaaspijnsyndroom, interstitiële cystitis, voortdurend ‘lekken’ zonder aandrang, urineverlies bij slappe lach.

De Rust in je blaas training werkt ook tegen deze aandoeningen. Het is raadzaam om een individueel gesprek bij Erna aan te vragen, zo snel mogelijk nadat je bent gestart. Zij is specialist in het vinden van oplossingen voor blaasproblemen waar geen oplossing voor lijkt te bestaan. Je krijgt aanvullende aanwijzingen voor jouw specifieke situatie.

Wanneer zie ik resultaat?

Hoewel iedereen anders reageert, melden veel deelnemers duidelijke verbeteringen binnen enkele weken. Jouw toewijding is de sleutel tot succes.

Hoe lang houdt het effect van de training aan?

Door de training en jouw inzet krijg je rust in je blaas. De handvatten uit de training heb je voor de rest van je leven. Als je bijvoorbeeld nog eens een blaasontsteking krijgt, dan krijg je daarna weer snel rust in je blaas.

Maakt de training mijn blaas sterker?

Ja, met deze training maak jij je blaas sterker.

Opmerking: de termen ‘blaas sterker maken’ of ‘blaasspier trainen’ worden veel gebruikt. Als je de uitleg hebt gelezen, dan snap je dat het eigenlijk je hersenen zijn die zorgen dat je plast. En die breng je tot rust in de Rust in je Blaas training.

Kan ik de training volgen terwijl ik medicatie gebruik?

Ja, de training vormt een waardevolle aanvulling op je huidige behandeling, met mogelijkheden om in overleg met je arts aanpassingen te overwegen.

Hoe meld ik me aan voor de training?

Aanmelden is eenvoudig: kies eerst voor de maandtoegang of de jaartoegang. Klik dan op de knop van jouw keuze. Op de volgende pagina vul je jouw gegevens in en betaal je. Je ontvangt direct alle informatie die je nodig hebt om te starten met de training.

Klik hier om je keuze te maken.

Wat als ik tijdens de training ondersteuning nodig heb?

Mijn ervaren team en ik staan klaar om je te ondersteunen via de live Q&A en in de online community. Als je de maandtoegang kiest, dan kun je voor € 90 ee individueel online gesprek met mij plannen. Kies je voor de halfjaartoegang, dan zit er een gratis gesprek met mij bij.
We zijn er op elke stap in jouw reis.

Wat is de waarde van de online community?

De waarde is onbetaalbaar. Alleen al de ervaring dat je niet alleen bent met je problemen en je zorgen, is steunend. Samen met lotgenoten zet je stappen, stel je jouw vragen, vier je jouw successen. Die ervaring leert dat je sneller effect hebt als je actief aan de slag gaat.

Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?

Je staat er niet alleen voor. Stuur je vraag naar info@stopurineverliesnu.nl. We helpen je graag!

Overtuigd? Meld je aan!