FaceBook Pixel Image

Reviewbeleid Stop Urineverlies Nu

 

Stop Urineverlies Nu verzamelt reviews via het betrouwbare platform van Trustpilot. Wij vinden eerlijke feedback cruciaal, en we voldoen hiermee aan wettelijke vereisten. Het is belangrijk om te benadrukken dat wij geen betalingen doen of beloningen uitloven in ruil voor reviews.

We nodigen al onze klanten na aankoop uit om hun ervaring met ons te delen. Het maakt niet uit of de review positief of negatief is; beide worden getoond.

Alle beoordelingen worden zorgvuldig gecontroleerd op echtheid door Trustpilot. Als er twijfel bestaat over de herkomst van een review, dan vraagt Trustpilot om een aankoopbewijs, om zo nepreviews te voorkomen. Hiermee kunnen we zorgen voor transparantie en integriteit in onze beoordelingen.

Daarnaast vermelden we wanneer een review voortkomt uit gratis geleverde producten of uit een betaalde samenwerking. Meer gedetailleerde informatie hierover vind je op onze Trustpilot-reviewpagina.

    Ook op Google Mijn Bedrijf en op de Facebook pagina van Stop Urineverlies Nu hebben mensen de mogelijkheid om een review achter te laten. Deze reviews kunnen helaas niet altijd worden toegeschreven aan (oud-)deelnemers.

    Daarnaast zijn er diverse blogs op de website waarin oud-deelnemers hun eerlijke mening delen over de trainingen. Lees ze gerust door op de blog pagina