FaceBook Pixel Image

Rust in je blaas training ervaringen en reviews

Lees hier recensies en reviews over de Rust in je blaas training, dé training voor vrouwen en mannen met een overactieve blaas en/of urge incontinentie. Omdat we de privacy hoog in het vaandel hebben, gebruiken we alleen de voornaam en de leeftijd. 

Blonde vrouw op een fiets die lacht omdat ze geen aandrang meer heeft

“Als ik aandrang voelde, was dat alles waar ik nog aan kon denken. Genieten van de film of het prettige gezelschap was er eerlijk gezegd niet bij.

Ik ging wel 15 keer per dag plassen. En dan plaste ik maar 30 ml. Keer op keer.

Hoe het nu gaat met de aandrang? Ik heb er bijna geen woorden voor.”

Lees hier hoe het nu gaat met Julia

⭐⭐⭐⭐⭐

Julia

57 jaar

“Ik had jaren problemen met incontinentie. Was in behandeling bij een uroloog en kreeg medicijnen, die wel iets maar niet afdoende hielpen. Ben begonnen met de Rust in je blaas training bij dr. Erna Beers. De training was heel duidelijk. Iedere 2 weken nieuwe oefeningen. Je kan vragen stellen die door Erna worden beantwoord via de Q&A. Ben heel blij dat ik deze training heb gevolgd met goed resultaat en kan nu weer wandelen zonder aandrang. Dit geeft een heel ontspannen gevoel! Dank je wel Erna.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Meneer Versteeg

76 jaar

Testimonial - Rust in je blaas (76 jaar)
Oudere vrouw met een stok die zit op een bank, last van urge incontinentie

“Acht jaar geleden kreeg ik een hersenbloeding. Een van de gevolgen: erg vaak plassen. M’n plas ophouden was er al helemaal niet bij.

Ik dacht dat er niks aan te doen was. Dat maakte me onzeker, ik vond het gênant.

Maar door de training kan ik nu gewoon rustig thuiskomen, ook na een lange autorit!”

Lees hier het mooie verhaal van An

⭐⭐⭐⭐⭐

An

71 jaar

“De zeer duidelijke en rustige manier van uitleg van Erna brengt al rust omdat het heel veel vertrouwen geeft dat je het kunt.”

Janet
56 jaar

Vrouw kan rustig naar toilet bij aandrang dankzij Rust in je blaas training.

“Als ik de deur uitging, droeg ik altijd inlegkruisjes. Ook met sporten en naar m’n werk droeg ik ze. Ik vind dat heel oncomfortabel en vies.

Ik leerde dat je je hersenen kan trainen of je wel of niet moet plassen en dat je lief moet zijn voor jezelf. En te ontspannen gedurende de dag. Als ik aandrang voel, kan ik gewoon rustig naar de toilet lopen en hoef niet meer te rennen.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Antje

52 jaar

“Door de onrustige blaas dacht ik altijd aan plassen. Ik had continue onrust in mijn lijf. Ik dronk minder als ik weg moest, deed meerdere voorzorgsplasjes voordat ik de deur uit ging, gebruikte incontinentiemateriaal voor het geval dàt. Ik baalde ervan dat het zoveel onrust bracht.

Ik ontdekte dat je zelf invloed hebt op de rust in je blaas en de rust in je brein. Ik heb nu op veel meer gebieden ontspanning en sta relaxter in het leven!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Janet

56 jaar

Ontspannen vrouw in gras zonder loze aandrang dankzij Rust in je blaas training.
Gerrit (79 jaar)

“Een goede duidelijke cursus en het heeft mij geholpen om de oorzaak van mijn vele plassen te ontdekken. De oorzaak is dat ik mezelf aangeleerd heb om heel veel voorzorg plasjes te doen.

En om nu door te gaan met oefenen hoop ik het helemaal onder controle te krijgen.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Gerrit

79 jaar

“Mij sprak aan dat Erna arts is en lekker no-nonsens. Het praktische, maar wel verder kijken dan alleen maar de westerse geneeskunde.”

Hannah
61 jaar

“Bij de start van de training moest ik bij de buitendeur al plassen. Een heel gedoe om toch de wc nog te halen.

De eye opener was dat het probleem in je hersenen zit. Ik kon daarna de voorzorgsplasjes overslaan.

Verder heb ik minder vaak aandrang. Ik slaap ik de hele nacht door. Dat was echt jaaaaren geleden!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Alexandra

61 jaar

“Ik liep eigenlijk de hele dag te denken en te controleren of er wel ergens een wc in de buurt is. Zó ongelukkig werd ik daarvan, dat ik of de deur maar niet meer uitging, of een dik pak Tena lady’s bij me droeg.

Door de oefeningen, die heel prettig zijn, kan ik het urineverlies voorkomen. Dankbaar ben ik!!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Joanna Mar

60 jaar

“Thuiskomen en moeten hollen om het toilet te halen. Ik ging niet meer kamperen, want dat was te lastig als ik ’s nachts moest.

Maar vooral 7 of 8 keer per nacht opstaan; daar had ik echt last van. Overdag voelde ik me daardoor suf, zwaar, moe.

En nu? Ik hoef er ’s nachts meestal nog maar één keer uit!”

⭐⭐⭐⭐

Inge

59 jaar

“Haar passie dat urineverlies niet nodig is, dat ze dat echt wil oplossen voor zoveel mogelijk vrouwen, dat overtuigde me. ”

Mariëlle
49 jaar

Lachende, ontspannen vrouw stopt urge incontinentie dankzij Rust in je blaas training

“Bij aandrang moest ik direct een toilet zoeken. Met de trein naar kantoor was net te lang, met natte plekken tot gevolg.

De training heeft ervoor gezorgd dat ik nu baas ben over mijn plasgedrag. Dat had ik nooit gedacht! Ik heb minder vaak aandrang en plas grotere hoeveelheden per keer. En ik kan rustig sporten zonder plaspauze!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Cynthia

48 jaar

“Jaren problemen ondervonden met mijn plasproblemen. Van alles geprobeerd, maar niks hielp. Werd er moedeloos door. Gelukkig ontdekte ik de Rust in je blaas training. Ik kan nu weer normaal functioneren, ben niet meer de hele tijd bezig met plassen en kan gewoon het huis uitgaan zonder te denken waar zou ik kunnen plassen. Ik ben Erna en haar team dan ook ontzettend dankbaar voor de professionele begeleiding. Ik had in het begin ook zo mijn twijfels maar ben toch blij dat ik deze stap gedaan heb.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Jan Muyres

69 jaar

Jan (69 jaar) - Rust in je blaas
Vrouw geniet met gezin in natuur zonder plas aandrang dankzij Rust in je blaas training.

“Ook al ging ik de kinderen van school halen: ik moest uit voorzorg naar de wc. Ik baalde ervan en wilde daar helemaal niet bij nadenken. Het beheerste soms mijn complete dag.

Ik vond de omschrijving van de training helder, dus ik heb de stap gezet. Voorzorgsplasjes zijn niet meer nodig. En… ik slaap alle nachten door. Ik voel me veel relaxter.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Sylvia

41 jaar

“Wat ik heel positief vind, is de begripvolle manier waarop Erna de klachten benoemt en de antwoorden die we van haar kregen tijdens de live Q&As.”

Julia
57 jaar

Blije vrouw wandelt op strand zonder voorzorgsplas door Rust in je blaas training.

“Ik deed voorzorgplasjes of ik plaste in de bosjes bij een wandeling. Steeds ermee bezig of ik wel of niet zou gaan. Dat frustreerde me.

Door de training merk ik veel meer rust. Kom ik thuis van boodschappen, dan kan er soms een tijd voorbij zijn en dan realiseer ik me dat ik nog helemaal niet gegaan ben! Dat is zo fijn.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Loes

39 jaar

“Als ik buitenshuis was (al was het maar een autoritje van 10 min) keek ik om mij heen waar ik eventueel zou kunnen plassen. Ik ging niet meer naar feestjes of uit eten. Ik voelde me verdrietig en had soms paniekaanvallen.

De training zorgt ervoor dat ik met kleine stapjes vanuit rust weer naar buiten durf. Zo fijn!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Yara

20 jaar

Jongvolwassen vrouw overwon overactieve blaas met Rust in je blaas training
Blije vrouw die buiten is zonder plasdrang door Rust in je blaas training

“Altijd was ik bezig met de vraag ‘waar is een toilet?’ Leuke activiteiten met de kinderen vermeed ik,  omdat ik bang was dat er geen toilet zou zijn. Ik voelde me een last voor mijn gezin.

En nu? Ik drink gewoon mijn kop thee voordat we ergens heen willen. En als ik aandrang heb, blijf ik rustig, bedenk dat ik even kan wachten en dat het goed komt. Zo fijn!”

⭐⭐⭐⭐⭐

Sabrina

43 jaar

“Ik verkrampte al als ik vlak bij huis was! Ik gebruikte inlegkruisjes, maar dat verhielp het probleem natuurlijk niet! Het allerbelangrijkste dat ik heb geleerd in de blaas training, is dat het nodig is om afleiding te zoeken en niet te denken aan  aanspannen van je bekkenbodem.”

Hikkel
75 jaar

Björn - 38 jaar

“Begonnen met training vanwege de plasdrang. Erna legt met haar programma heel goed uit hoe het werkt en wat je eraan kan doen. Naar mate ik het programma volgde werd de drang steeds minder. Heel erg blij en tevreden met resultaat nu.”

⭐⭐⭐⭐⭐

Björn

38 jaar

“Ik was de hele dag bezig met bepalen of ik al aandrang had, of ik naar een wc zou kunnen. Genieten van een mooie wandeling was er niet bij. Moedeloos en gefrustreerd werd ik ervan. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets hielp.

Door de training ervaar ik nu eindelijk veel meer rust. Wat een verschil!”

⭐⭐⭐⭐

Aafke

52 jaar

Foto van omslag e-boek Rust in je blaas

Gratis e-boek Rust in je blaas

Wil jij ook rust in je blaas, maar is starten met de training een te grote stap?

Vraag dan het gratis e-boek Rust in je blaas aan, waarin je ontdekt waarom al deze mensen nu weer onbezorgd op pad kunnen.

Wat doe jij na het lezen van deze reviews?

De Rust in je blaas training reviews en de ervaringen van de deelneemsters met dr. Erna Beers zijn duidelijk: de training werkt écht.

Ben je overtuigd dat ook jouw overactieve blaas weer tot rust kan komen?

De Rust in je blaas training is voor mensen met een overactieve blaas en/of urge incontinentie, een andere term voor urineverlies bij aandrang.

 

Dé online training tegen een overactieve blaas en urge incontinentie

Je doet nu misschien wel hetzelfde als veel anderen met deze klachten:

Voorzorgsplasjes, zodat je maar geen ongelukjes krijgt. Maar voor elke paar druppels naar de wc gaan, maakt het probleem alleen maar erger.

Of je vecht tegen de aandrang en stelt het zoveel mogelijk uit, zodat je alleen nog maar met je aandrang bezig bent in plaats van met die mooie film of dat spelletje UNO met je (klein)kinderen.

Weet je: ook dat uitstellen maakt het probleem alleen maar erger.

En als je dan ook nog medicatie hebt gebruikt, die meestal niet helpt, denk je dat het een verloren zaak is.

Kun je allemaal voor kiezen, maar dan word je een gevangene van je blaas.

Het kan anders. Dat heb je hierboven wel gelezen. Als jij het ook anders wilt, lees dan verder via onderstaande knop.

Klik op de knop en lees snel verder hoe de Rust in je Blaas training jou kan helpen:

P.S. Bij Stop Urineverlies Nu hebben we de privacy hoog in het vaandel. Alle verhalen zijn uiteraard echt. Alleen gebruiken we soms op verzoek een andere afbeelding of naam.

Lees hier hoe Stop Urineverlies Nu omgaat om reviews.