FaceBook Pixel Image

De SUN training

Stop je Urineverlies: Ontdek Hoe

Bevrijd jezelf van ongemak en herwin je zelfvertrouwen

Stel je voor: je leeft weer voluit zonder de angst voor urineverlies. Sporten, lachen, en zelfs springen met je kinderen – alles zonder zorgen. Dat is geen droom meer, maar een haalbare realiteit met de SUN training.

 

Herken je dit?

Als moeder ken je de uitdagingen van urineverlies maar al te goed. Het beperkt je in de dagelijkse activiteiten en ondermijnt je zelfvertrouwen. Misschien vermijd je al sporten of sociale activiteiten uit angst dat iemand iets merkt.

Maar weet je, je bent niet alleen. Ontelbare vrouwen kampen hiermee, en gelukkig is er een oplossing die écht werkt.

Erna Beers schreef het e-boek Rust in je blaas en maakte de SUN training

Wie is dr. Erna Beers?

Combinatie van wetenschap en ervaring

Dr. Erna Beers, geregistreerd arts (BIG-nummer 59052890301), combineert traditionele en moderne medische inzichten in de SUN training. Met haar uitgebreide ervaring, zowel als arts als wetenschapper, heeft ze een baanbrekende aanpak ontwikkeld die zich richt op de diepere oorzaken van urineverlies.

De kern van het probleem

De SUN training pakt de kern van urineverlies aan: je bekkenbodemspieren. Of je nu te maken hebt met verzwakte bekkenbodemspieren na een bevalling of overactieve bekkenbodemspieren door stress, deze training biedt de oplossing. Geen algemene tips, maar een persoonlijke benadering die bij jouw unieke situatie past.
Maar let op: de SUN training is niet de zoveelste bekkenbodemtraining. Je pakt de oorzaken van de vezwakte of overactieve bekkenbodem aan, zodat je flexibele bekkenbodemspieren krijgt. Als een veerkrachtige trampoline kunnen ze dan alles aan. 
Jouw urineverlies bij inspanning stopt blijvend én zonder operatie. 

Herwin je vrijheid:
De SUN training maakt het verschil

Met de SUN training herwin je niet alleen de controle over je lichaam, maar ook over je leven. Je traint je bekkenbodemspieren op een manier die past bij jouw unieke behoeften, waardoor je weer kunt sporten, lachen, en leven zonder angst voor urineverlies. Stel je voor: een toekomst waarin jij de regie hebt.

Zet nu de stap naar een zorgeloos leven

Jouw pad naar vrijheid begint vandaag

Neem de controle terug over je leven. Sluit je aan bij de meer dan 4000 vrouwen die al baat hebben gehad bij de SUN training. Begin vandaag nog jouw reis naar een leven zonder beperkingen en vol vertrouwen.


Zo werkt de SUN training
:

  • Enige training die echt werkt tegen stress incontinentie
  • Deskundige begeleiding door dr. Erna Beers, arts
  • Oefeningen die je niet van je huisarts krijgt (of de meeste bekkenfysiotherapeuten)
  • Mix van westerse geneeskunde en beproefde methode die al 5000 jaar succesvol wordt gebruikt
Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden. Je komt dan op een bestelpagina. Je hebt de keuze uit de training of individuele coaching.
Garantie SUN training

Garantie:

Geen enkel effect op je urineverlies bij inspanning, ondanks het toepassen van alle oefeningen? Dan krijg je je geld terug. Maar… dit is geen “ik kijk liever naar kattenvideo’s dan dat ik oefen – geld terug garantie”.

Let op: Specifiek bij stressincontinentie zonder andere beïnvloedende factoren

Wat zeggen de deelneemsters?

Je zult begrijpen dat deelnemers aan de SUN training niet staan te springen om een review met hun volledige naam en een foto te plaatsen.

Dat is niet omdat het springen ze urineverlies oplevert, maar omdat veel mensen het een schaamtevol probleem vinden, waar ze liever niet openlijk over praten. Zelfs al is het urineverlies gestopt.

Gelukkig zijn er vrouwen die zo trots zijn dat ze nu weer voluit kunnen leven, dat ze graag vertellen wat hun ervaringen zijn. Lees ze hieronder.

Ik ben overtuigd

Dan is je volgende stap dat je op de knop hieronder klikt en je aanmeldt voor een van de trainingen.

(Ik ben nog niet overtuigd)