FaceBook Pixel Image

De aandrang om te plassen kon niet erger…

Julia (57 jaar) was ten einde raad. De aandrang om te plassen kon niet erger. Ze ging wel 15 keer per dag naar het toilet.

 

“Ik had voortdurend last van aandrang (vooral als ik wist dat er geen wc in de buurt was…). Ik deed wel alles wat ik deed, maar kon echt opzien tegen activiteiten waar ik niet tussendoor naar de wc kon: film, theater, je kent het wel.”

 

“Als ik aandrang voelde, was dat alles waar ik nog aan kon denken.”

“Als ik aandrang voelde, was dat alles waar ik nog aan kon denken. Genieten van de film of het prettige gezelschap was er eerlijk gezegd niet bij.

Ik was op het punt gekomen dat ik simpelweg dacht: ‘Erger dan nu kan het niet worden, dus het wordt vast wel iets beter.’ Ik ging wel 15 keer per dag plassen. En dan plaste ik maar 30 ml. Keer op keer.

De belangrijkste les uit de Rust in je blaas training was voor mij dat de aandrang die ik voelde ECHT was (dat ik het me dus niet inbeeldde). En dat ik het evengoed kon beïnvloeden door er anders mee om te gaan.

Ik voelde me niet meer machteloos en hopeloos. Ik vond het fantastisch dat ik zelf invloed had!

De begripvolle manier waarop Erna de klachten benoemt en antwoord geeft op vragen vond ik erg waardevol. Ook de Facebook-groep heeft me veel steun gegeven. Leuk om elkaar aan te kunnen moedigen als het eens wat minder ging.

 

“Hoe het nu gaat met de aandrang? Ik heb er bijna geen woorden voor.”

Hoe het nu gaat met de aandrang? Ik heb er bijna geen woorden voor. Net terug van vakantie waar ik 7 uur in het vliegtuig gezeten heb (en maar één keer moest), wandelingen gemaakt (geen struikje op hoeven zoeken), op terrasjes gezeten, bier gedronken (en kon wachten tot ik in het hotel terug was).

Vorige week ging ik met een vriendin fietsen. Waar ik eerst steevast vooraf, tijdens en ogenblikkelijk na het fietsen moest plassen, hoefde ik nu helemaal niet. Het viel haar op en ze heeft zich meteen aangemeld.”

Wil jij ook Rust in je Blaas?

Herken je de klachten van Julia? Die voortdurende aandrang, bovenal als je dichtbij een wc komt? Het niet meer kunnen genieten van een film?

Ontdek hoe de Rust in je Blaas training jou kan helpen. Klik hieronder op de knop.

Niet alleen Julia deelde haar ervaringen over de Rust in je blaas training. Kijk maar eens bij de uitgebreide reviews over de Rust in je blaas training.

P.S. vanwege Julia’s privacy hebben we een andere foto en voornaam gekozen. Haar leeftijd is wel echt. En haar verhaal natuurlijk ook!