“Hoe je overactieve blaas weer rustig wordt”

Wat je leest in het e-boek:

Dat het probleem niet in je blaas zit

En dat dat goed nieuws is.

Waarom je niet moet uitstellen

Dat maakt de aandrang alleen maar erger.

Dat jij jouw blaas tot rust kunt brengen

Door maar een paar dingen anders te doen.

Hoe ruim 25 jaar medische kennis jou helpt om wel je incontinentie te stoppen

“Over urineverlies maak ik me oprecht druk: het is namelijk onnodig! We accepteren het, terwijl het in feite heel eenvoudig op te lossen is.

Mensen helpen door al mijn kennis te combineren en te delen, waardoor ik wél verder kan kijken dan de richtlijnen die slechts op 30-50% van de mensen toepasbaar is. En dan niet een beetje helpen, maar echt zorgen voor die nieuwe balans. Dat is mijn passie.

De unieke combinatie van ruim 25 jaar kennis heb ik verwerkt tot een zeer succesvolle training voor moeders om hun urineverlies bij inspanning te stoppen, de SUN training.

Ondertussen zijn al honderden vrouwen van hun incontinentie afgekomen door hun bekkenbodemspieren te trainen. Zonder operatie.

Zelfs als ze al jaren urineverlies hadden. En zelfs als ze al bij een bekkenfysiotherapeut waren geweest.

Ook heb ik een methode ontwikkeld voor het stoppen van die vervelende aandrang, de voorzorgsplasjes, de overactieve blaas. In de Rust in je Blaas training krijg je precies wat de naam van de training al zegt: rust in je blaas.

Ik wil jou echt helpen, zodat je urineverlies én je aandrang stoppen.”

dr. Erna Beers

Arts, wetenschapper, klinisch farmacoloog, seksuoloog NVVS i.o.