FaceBook Pixel Image

“Kalmeer je overactieve blaas en bereik de wc met gemak.”

Foto van omslag e-boek Rust in je blaas

Je overactieve blaas, voorzorgsplasjes of aandrang urineverlies beu?

Vraag het gratis e-boek

Rust in je blaas dan nu aan:

Wat je leest in het e-boek:

Dat het probleem niet in je blaas zit

En dat dat goed nieuws is.

Waarom je niet moet uitstellen

Dat maakt de aandrang alleen maar erger.

Dat jij jouw blaas tot rust kunt brengen

Door maar een paar dingen anders te doen.

Hoe ruim 30 jaar medische kennis jou helpt om wel je incontinentie te stoppen

Dr. Erna Beers (1973) is geregistreerd arts (BIG-nummer 59052890301), wetenschapper, auteur, klinisch farmacoloog, seksuoloog en lid van de gezondheidsraad en van de commissie Rijgeschiktheid van de gezondheidsraad. Ze werkte o.a. bij UMC Utrecht, Amsterdam UMC, ISALA en Bijwerkingencentrum Lareb.

“Over urineverlies en overactieve blaas maak ik me oprecht druk: het is namelijk onnodig! We accepteren het, terwijl het in feite heel eenvoudig op te lossen is.

De Westerse gezondheidszorg is uitstekend, maar soms wel een beetje eenkennig: er wordt niet over de eigen grenzen heen gekeken. Dat geldt zeker voor urineverlies.

Laat ik het anders zeggen: door 5000 jaar oude kennis te combineren met mijn ‘moderne’ medische kennis en mijn nieuwsgierigheid als wetenschapper, heb ik een krachtige methode ontwikkeld.

Maar er zijn ook vrouwen én mannen die last hebben van plotse aandrang, of die steeds nét te laat bij de wc zijn. 

De blaastraining die je krijgt van de huisarts of de bekkenfysio richten zich op leren uitstellen, wat juist een verergering van de klachten geeft. En medicatie die wordt voorgeschreven, helpt vaker niet dan wel. Om maar niet te praten over de bijwerkingen.

Ik kijk graag verder dan mijn neus lang is. En zo heb ik de Rust in je Blaas training ontwikkeld. Met behulp van al mijn kennis en ervaring help ik mannen en vrouwen zoals jij rust in hun blaas te krijgen. Jou ook je vrijheid teruggeven, daar word ik echt gelukkig van!”

Foto van omslag e-boek Rust in je blaas

Je overactieve blaas, voorzorgsplasjes of aandrang urineverlies beu?

Vraag het gratis e-boek

Rust in je blaas dan nu aan: