FaceBook Pixel Image

Léontine (49 jaar) is een drukbezette vrouw, die veel op pad is. “Ik ben niet iemand die kan stilzetten”, zegt ze lachend. “Ik deed nog wel alles, maar paste activiteiten aan.

Op de trampoline met mijn kinderen? Geen succes. Ik ging er wel op, maar dan moest ik eerst naar de wc gaan, incontinentiemateriaal in en hopen dat het goed ging.”

“Ik verloor steeds vaker urine”

“Ook bij wandelen en sjouwen verloor ik steeds vaker urine. Op vakantie in de bergen bleef ik bergaf niet droog.

Een jaar geleden kocht ik voor het eerst incontinentiemateriaal, omdat het urineverlies steeds vaker voorkwam. Want ja, het is toch wel erg vervelend als je van huis bent en je broek wordt nat.”

Twijfels over de SUN training

Ze twijfelde over de SUN training: “Financieel was het even minder makkelijk thuis en het is toch wel een bedrag. Welke afweging maak je dan?

Maar ja, dacht ik, het wordt wel steeds erger. Dit is een langetermijninvestering. Elke keer incontinentiemateriaal aanschaffen is op de lange termijn duurder dan de SUN training.”

“Ik pak graag de oorzaak aan”

“Verder pak ik graag de oorzaak aan, in plaats van de symptomen te bestrijden. Voor mijn gezondheid heb ik wel wat over.

Ik had wel wat van die bekkenbodemoefeningen gedaan na de bevalling. Dat werkte onvoldoende. En ja, dan vergeet je het weer en wordt het effect weer minder. Het zorgt niet voor een blijvend resultaat.”

Blije vrouw toont hartje gemaakt van een herfstblaadje na succesvol stoppen van urineverlies.

Blij met de SUN training

“Al die redenen bij elkaar maakten dat ik het toch ben gaan doen. En met die beslissing ben ik blij.

Ik vond de SUN training helder en overzichtelijk. Erna bouwt het rustig op. Stapje voor stapje begeleidt ze je naar het doel.

Ze leert je ook dat je er de tijd voor moet nemen. Het is geen quick fix of zo. Daar is Erna helder in.”

En de resultaten? “Een week of 6 na start van de SUN training tilde ik tien zakken van 15 kilo hout uit de auto. Wat denk je? Droog!”

“Ik denk er niet meer over na”

“Van de week maakte ik een lange wandeling van een paar uur, door de weilanden. Op een gegeven moment moest ik nodig plassen. Ik ben de uitdaging aangegaan om te kijken of ik goed thuiskwam. Daar ging ik direct naar de wc, maar ik heb het droog gehouden!

Bij de alledaagse dingen denk ik er niet eens meer over na. Voorheen had ik rond de menstruatie elke dag last van urineverlies. Ook dat is gestopt.”

“Rust en vertrouwen”

“Het is zo fijn dat ik geen rekening meer hoef te houden met het urineverlies. Dat geeft rust en vertrouwen. Ik hoef niet meer te bedenken dat ik eerst naar de wc moet voordat ik iets ga doen, of ik incontinentiemateriaal moet meenemen. Wat een opluchting!”

Léontine heeft de SUN training al aan verschillende vriendinnen aanbevolen. “In het bijzonder aan leeftijdsgenoten, zo tussen de 40 jaar en 55 jaar. Maar een andere vriendin die nu de training doet, is zeventig.”

En ze besluit met: “De SUN training is voor iedere vrouw die vol in het leven staat, dingen wil doen en zich niet wil laten beperken door urineverlies.”

Stop jouw urineverlies zelf

Er zijn verschillende vormen van incontinentie, de officiële term voor ongewenst urineverlies. Léontine had urineverlies bij inspanning, zoals wandelen, springen, hoesten, niezen en lachen. Om deze vorm van urineverlies te stoppen, is de SUN training dé aanpak. Het maakt niet uit hoeveel jaar last je al hebt van urineverlies.

Klik op de knop en lees snel verder hoe de SUN training jou kan helpen:

Als je vaak aandrang hebt of bij aandrang urine incontinentie ervaart, dan is de Rust in je blaas training de juiste training. Klik hier om te lezen over de Rust in je blaas training

 

Niet alleen Léontine deelde haar ervaringen over de SUN training. Kijk maar eens bij de uitgebreide reviews over de SUN training.

 

P.S. Bij Stop Urineverlies Nu hebben we ieders privacy hoog in het vaandel staan. Daarom hebben we op verzoek van Léontine een andere foto gekozen. Haar leeftijd is wel 49 jaar en haar naam is echt Léontine. Haar ervaringen zijn uiteraard door haar zelf verteld!