FaceBook Pixel Image

Mijn rode Tesla… verdiend door de SUN training

(of ligt het anders?)

 

M’n mailbox puilt uit. Reacties van vrouwen die het webinar hebben gekeken, van een bekkenfysiotherapeut, van een oud-deelneemster aan de SUN training en een aantal vrouwen dat op dit moment de training doet. En van vrouwen die de Rust in je blaas training doen.

Sommige vrouwen weten niet goed hoe ze mij moeten aanschrijven. Een dokter heeft voor hen schijnbaar een bepaalde status: “Beste dokter Beers” en “Beste dokter Erna”. Ik glimlach als ik dat lees. Ook als de aanhef “hoi” of “dag” is.

 

Een andere dokter

Ja, ik ben dokter. Ik heb jaren en jaren studie en een promotietraject achter de rug. Jaren in de patiëntenzorg gewerkt, me gespecialiseerd tot klinisch farmacoloog (‘pillendokter’), een studieboek voor psychiaters geschreven, een proefschrift én ik ben in opleiding tot seksuoloog (waardoor ik o.a. heel veel weet van de bekkenbodem).

Ik voel me geen doorsnee dokter. Simpelweg omdat ik al te lang van de gebaande paden af ben. Ooit was ik op stoom om psychiater te worden. Nu help ik vrouwen hun urineverlies te stoppen.

In een online training, met een combinatie van al mijn kennis, de wetenschap, het taoïsme.

Wie had dat ooit gedacht?

Ik in ieder geval niet. En toch klopt het. Klopt het met wie ik ben en waar ik voor ga (lees je zo).

 

Te commercieel, te veel mails, te duur?

Er zijn ook mailtjes van vrouwen waaruit bepaalde verwachtingen spreken. Dat ik te commercieel ben, dat ik zoveel mails stuur, dat ze de prijs van de SUN training te hoog vinden.

Ik word dan altijd nieuwsgierig wat maakt dat die vrouwen dat schrijven.

Misschien is het wel dat een dokter geen reclame mag maken? Vreemd, want sla een willekeurig tijdschrift open en de reclame van de botoxklinieken vliegen je om de oren. Daar werken ook dokters. Met een uitgesproken winstoogmerk.

 

Is de SUN training te duur?

Ik ben geen KNO-arts die 650 euro voor een consult van 15 minuten declareert vanwege een ontstoken keelamandel. Waaraan de patiënt dan sowieso z’n eigen risico kwijt is.

En wat dacht je van elke dag incontinentiemateriaal kopen zonder dat je de oorzaak aanpakt?

Op den duur (vaak al binnen een jaar) ben je daar vele malen méér geld aan kwijt dan aan de SUN training, waarmee je wél je urineverlies stopt. Toch?

 

Die rode Tesla

Wat je betaalt voor de SUN training dekt de kosten die ik maak. Het is niet zo dat ik in een rode Tesla rondscheur en in een villa woon. Of met parelkettingen behangen en met een Gucci zonnebril op mijn nagels laat manicuren.

Om het beeld bij te stellen: ik rij in een derdehands auto en woon in een huurhuis. En voor alle duidelijkheid: ik vind dat prima; heb hier bewust voor gekozen.

Ik koop weinig nieuwe kleding en mijn nagels? Die lak ik zelf.

Nu dat clichébeeld niet blijkt te kloppen: wat is dan wel waar?

Ik zal het schetsen.

 

Heldere keuzes

Passie is mijn drijfveer. Altijd al geweest. Als kind al. Waar iedereen links ging, ging ik naar rechts. Niet uit eigenwijsheid (hoewel dat wel zo werd gezien), maar omdat die andere kant mij beter paste.

Vanuit die passie ga ik heel ver. Soms ten koste van andere zaken. Zoals dat koophuis. En die rode Tesla, die ik fantastisch vind. Maar dat heb ik ervoor over. Ik zit nu niet vast aan een werkgever die mij beperkt.

Vanuit die passie ga ik van de gebaande paden af. De beperkte visie van de westerse geneeskunde werkt niet voor mij. Een eenzame tocht soms, maar ik loop ‘m wel, vanuit de overtuiging dat het de goede is.

 

De SUN training

Vanuit die passie ontdekte ik de technieken die de taoïsten toepasten. Vanuit die passie heb ik de wetenschappelijke literatuur erbij gepakt. Ook daaruit blijkt dat deze methode werkt. Vanuit die passie heb ik de SUN training ontwikkeld. Getest. Nog een keer getest.

En inmiddels al meer dan 4000 vrouwen van hun urineverlies af geholpen.

Daar werk ik hard voor. Hard, om de vrouwen die mij hun vertrouwen schenken te helpen hun urineverlies te stoppen. Ik ken ze persoonlijk. Ze zijn geen nummers, maar vrouwen. Met elk hun eigen verhaal.

Ik help ze op weg, inspireer ze, beantwoordt hun vragen. Sommigen spreek ik persoonlijk, als ze een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Een hart onder de riem. Zodat ze wél hun doel halen.

 

Jouw urineverlies stoppen

Want dat doel halen, dat urineverlies stoppen: daar doe ik het voor. Alle mails en blogs die ik schrijf (ook deze), alle webinars die ik geef, alle Facebookadvertenties die ik plaats. Allemaal om zoveel mogelijk vrouwen te kunnen helpen om hun urineverlies te stoppen.

Geen oplichter dus (zoals Fleur dacht), geen luxedier, maar een bevlogen vrouw.

Als je nog twijfels hebt over mijn intentie, over mijn doel: laat het me dan gerust weten. Als mijn werkwijze niet bij jou past, de ‘reclame’, het aantal mails, de prijs van de SUN training: schrijf je alsjeblieft uit voor de mails. Dan passen we niet bij elkaar.

Maar als je snapt dat jij degene bent voor wie ik me inzet, als je jouw urineverlies wilt stoppen, met mijn hulp, meld je dan aan voor de SUN training.

Klik op de knop en lees snel verder hoe de SUN training jou kan helpen:

Wil je weten wat anderen vinden van de SUN training? Kijk dan eens bij de uitgebreide reviews over de SUN training.