FaceBook Pixel Image
Logotype SUN+slogan

Gratis webinar door dr. Erna Beers, arts

“7 tips om urineverlies bij inspanning te stoppen”

Vrouw kijkt naar online workshop webinar met dr. Erna Beers, arts

Je bent er bijna

Op dit moment werken we aan een compleet nieuw webinar. In de tussentijd kun jij het zeer goed beoordeelde webinar 7 tips om je urineverlies bij inspanning te stoppen kijken. Meld je aan en kijk direct of op een later moment. Het webinar is beschikbaar tot 31 mei 23.59 uur.

 

100% gratis

 

Wat je ontdekt tijdens dit GRATIS webinar:

Wat je tot nu toe verkeerd hebt gedaan

En met jou nog véél meer vrouwen.

Waarom je je buikspieren moet loslaten

Ook als je een bikini draagt. (ja, echt!)

Welke tip je tijdens het webinar al kunt toepassen

Zodat je weer ontspannen kunt lachen.

Dr. Erna Beers (1973) is geregistreerd arts (BIG-nummer 59052890301), wetenschapper, auteur, klinisch farmacoloog, seksuoloog en lid van de gezondheidsraad en van de commissie Rijgeschiktheid van de gezondheidsraad. Ze werkte o.a. bij UMC Utrecht, Amsterdam UMC, ISALA en Bijwerkingencentrum Lareb.

 

Maar bovenal is ze moeder. “Ik heb zelf ook ‘nee’ gezegd tegen mijn dochter als ze met me op de trampoline wilde. Gelukkig is dat allang verleden tijd. Mijn dochter is inmiddels bijna even groot als ik zelf. Maar soms draag ik haar nog, voor de grap. En dat lukt, droog en wel.

 

“Over urineverlies maak ik me oprecht druk: het is namelijk onnodig! We accepteren het, terwijl het in feite heel eenvoudig op te lossen is.

De Westerse gezondheidszorg is uitstekend, maar soms wel een beetje eenkennig: er wordt niet over de eigen grenzen heen gekeken. Dat geldt zeker voor urineverlies.

Laat ik het anders zeggen: door 5000 jaar oude kennis te combineren met mijn ‘moderne’ medische kennis en mijn nieuwsgierigheid als wetenschapper, heb ik een krachtige methode ontwikkeld.

Een methode die vrouwen zoals jij helpt hun urineverlies bij inspanning te stoppen. Blijvend. En zonder operatie.

Ook als de huisarts zegt dat je ermee moet leren leven. En ook als bekkenfysiotherapie bij jou niet heeft geholpen.

In het webinar leg ik je haarfijn uit wat wél werkt om je urineverlies echt te stoppen. Gewoon omdat ik graag help. Jou ook je vrijheid teruggeven zoals ik al bij meer dan duizend vrouwen heb gedaan, daar word ik echt gelukkig van!”

dr. Erna Beers heeft gewerkt voor:

“Ik zou nooit naar een huisarts zijn gegaan”

“Ik was een hardloper, maar daar ben ik mee gestopt omdat ik urine verloor.

Bij de finish van de Dam-tot-Damloop dacht ik: dit kan niet waar zijn! Ik droeg een inlegkruisje, maar dat was niet genoeg.

Ik ging over op wandelen, omdat je dan niet zo hard neerkomt als bij hardlopen.

Maar tijdens een lange wandeling droeg ik incontinentiemateriaal en zelfs dat was onvoldoende.

Ik schaamde me voor het urineverlies. Ik zou nooit naar mijn huisarts gegaan zijn.

Toen ik Erna hoorde vertellen over de training dacht ik meteen: dit moet ik doen!

Haar passie dat urineverlies niet nodig is, dat ze dat echt wil oplossen voor zoveel mogelijk vrouwen, dat overtuigde me.

Ik vond het ook fijn dat Erna arts is. Ze heeft haar kennis niet zomaar ergens opgedaan, ze kan het echt onderbouwen.

Dat gaf vertrouwen, plus het feit dat het zo simpel is op te lossen.

Voor de Facebook groep heb ik me niet aangemeld. Ddat bleek voldoende: ik ben van mijn klachten af!

Ik kan nu hardlopen zonder urineverlies en als ik moet niezen, hoef ik niet meer na te denken. Het gaat vanzelf goed.”

Mariëlle, 49 jaar

“Ik dacht dat het oplichterij was”

“Ik verloor urine bij hardlopen, niezen en na een dag werken. Maar het was het ergste met de kinderen, omdat ik mijn jongste nog moet tillen. Ik vermeed dingen om zo min mogelijk urineverlies te hebben. Mijn oudste tilde ik al 5 jaar niet meer. Dat vond ik erg naar.

Na de vierde bevalling heb ik 9 maanden geoefend. Met een apparaatje werd de kracht van m’n bekkenbodemspieren gemeten. Er kwam gewoonweg geen verbetering.

Het enige wat er gebeurde, was dat ik achteruitging als ik niet oefende. Maar om alleen maar te blijven oefenen om hetzelfde te blijven, nou nee.

Voordat ik aan de SUN training begon, had ik forse twijfels. Maandenlang. Ik dacht dat het oplichterij was. Maar toen m’n urineverlies echt erg werd, ben ik de SUN training toch maar gaan proberen. Ik had domweg geen andere opties.

Ik vertrouwde het pas toen ik in de Facebookgroep van de SUN training zat: ik zag dat het oprecht was, dat er echt mensen aan het oefenen waren, die verbetering zagen.

Toen ik vier weken bezig was met de SUN training ging ik weer naar de bekkenfysiotherapeut. M’n kracht was verdubbeld!

Inmiddels heb ik geen urineverlies meer en kan ik mijn kinderen gewoon weer dragen. En… ik heb de SUN training zelfs aan m’n eigen zus aangeraden.”

Floor, 36 jaar

“Erna is lekker no-nonsens”

“Ik had met name dat ik altijd vaak moest plassen en snel aandrang had. Dat is heel irritant, want het is nooit zo veel. Daarnaast moest ik bij niezen en hoesten mijn benen helemaal samenpersen en goed nadenken. Als ik een volle blaas had, was urineverlies niet te voorkomen.

Ik had al verschillende dingen geprobeerd, maar dat urineverlies stopte niet. Als verpleegkundige weet ik dat je bekkenbodemspieren zomaar samenknijpen,  gewoonweg niet goed is om te doen.

Mij sprak aan dat Erna arts is en lekker no-nonsens. Het praktische, maar wel verder kijken dan alleen maar de westerse geneeskunde. De methode van trainen sprak mij ook heel erg aan. Ik twijfelde wel of het effect zou hebben.

De SUN training vond ik mooi opgebouwd: gestructureerd en helder, met handige filmpjes en tips en tools en natuurlijk de eitjes die je al van tevoren thuiskrijgt.

Ik kan nu veel beter mijn plas ophouden, ook op wandelvakantie in de bergen. Het urineverlies bij niezen en hoesten is helemaal weg. Zelfs als ik een volle blaas heb en hoest of nies, blijf ik netjes droog.

Waar ik ook superblij mee ben, is dat ik veel meer gevoel heb in mijn vagina en dat ik vochtiger is. Sinds de overgang was ik zo droog, dat penetratie absoluut niet lukte. Het is een enorm verschil.”

Hannah, 61 jaar

Meld je aan voor het webinar:

Op dit moment werken we aan een compleet nieuw webinar. In de tussentijd kun jij het zeer goed beoordeelde webinar 7 tips om je urineverlies bij inspanning te stoppen kijken. Meld je aan en kijk direct of op een later moment. Het webinar is beschikbaar tot 31 mei 23.59 uur.

100% gratis

Portretfoto van dokter Erna Beers in een rode jurk.

© dr. Erna Beers, arts | Van Hengellaan 2 | 1217 AS Hilversum | BIG-nummer 59052890301 | KvK 88511081 | BTW NL864660583B01 | privacy verklaring | algemene voorwaarden