Gratis webinar door dr. Erna Beers, arts

“7 tips om je urineverlies bij inspanning te stoppen”

Zonder operatie en zonder levenslange oefeningen

Vrouw kijkt naar online workshop webinar met dr. Erna Beers, arts

Doe nu mee

Vul je gegevens in en kies een datum. Het webinar duurt meestal iets meer dan een uur.

100% gratis

 

Wat je ontdekt in het webinar:

Verdrietige vrouw in bad met hemdje aan en hand voor haar gezicht

Wat je tot nu toe verkeerd hebt gedaan

En met jou nog véél meer vrouwen.

Verdrietige vrouw in bad met hemdje aan en hand voor haar gezicht

Waarom je je buikspieren moet loslaten

Ook als je een bikini draagt. (ja, echt!)

Verdrietige vrouw in bad met hemdje aan en hand voor haar gezicht

Welke tip je tijdens het webinar al kunt toepassen

Zodat je weer ontspannen kunt lachen.

dr. Erna Beers heeft gewerkt voor:

Over dr. Erna Beers:

Hoe ruim 25 jaar medische kennis jou helpt om wel je incontinentie te stoppen

Portretfoto van dokter Erna Beers in een rode jurk.

Dr. Erna Beers (1973) is geregistreerd arts (BIG-nummer 59052890301), wetenschapper, auteur, klinisch farmacoloog, seksuoloog en lid van de gezondheidsraad en van de commissie Rijgeschiktheid van de gezondheidsraad. Ze werkte o.a. bij UMC Utrecht, Amsterdam UMC, ISALA en Bijwerkingencentrum Lareb.

Maar bovenal is ze moeder. “Ik heb zelf ook ‘nee’ gezegd tegen mijn dochter als ze met me op de trampoline wilde. Gelukkig is dat allang verleden tijd. Mijn dochter is inmiddels bijna even groot als ik zelf. Maar soms draag ik haar nog, voor de grap. En dat lukt, droog en wel.

“Over urineverlies maak ik me oprecht druk: het is namelijk onnodig! We accepteren het, terwijl het in feite heel eenvoudig op te lossen is.

De Westerse gezondheidszorg is uitstekend, maar soms wel een beetje eenkennig: er wordt niet over de eigen grenzen heen gekeken. Dat geldt zeker voor urineverlies.

Laat ik het anders zeggen: door 5000 jaar oude kennis te combineren met mijn ‘moderne’ medische kennis en mijn nieuwsgierigheid als wetenschapper, heb ik een krachtige methode ontwikkeld.

Een methode die vrouwen zoals jij helpt hun urineverlies bij inspanning te stoppen. Blijvend. En zonder operatie.

Ook als de huisarts zegt dat je ermee moet leren leven. En ook als bekkenfysiotherapie bij jou niet heeft geholpen.

In het webinar leg ik je haarfijn uit wat wél werkt om je urineverlies echt te stoppen. Gewoon omdat ik graag help. Jou ook je vrijheid teruggeven zoals ik al bij meer dan duizend vrouwen heb gedaan, daar word ik echt gelukkig van!”

Wat zeggen de deelneemsters:

“Na 22 jaar urineverlies kan ik nu sporten zonder urineverlies en frog jumps doen. Sprintjes naar de trein lukken ook droog!

De uitleg van Erna klonk zo helder. Met name over je bekkenbodemspieren aanspannen zonder weerstand: Waar zijn we nou toch mee bezig?

Het fijne is dat ik veel sneller effect had dan dat ik verwacht had. Na een week of 3 was mijn urineverlies gestopt. Ik ben 2 maanden doorgegaan met trainen.” – Heleen, 53 jaar

“Ik was een hardloper, maar daar ben ik mee gestopt omdat ik urine verloor. Bij wandelen ging het ook mis: ik droeg incontinentiemateriaal. Dat was onvoldoende. Ik schaamde me!

Ik vond het fijn dat Erna arts is. Ze heeft haar kennis niet zomaar ergens opgedaan, ze kan het echt onderbouwen. Dat gaf vertrouwen, plus het feit dat het zo simpel is op te lossen.

Ik loop weer hard, zonder urineverlies en als ik moet niezen, hoef ik niet meer na te denken. Het gaat vanzelf goed.” – Mariëlle, 49 jaar

“Ik heb laatst jouw webinar gevolgd en je 7 tips zo goed mogelijk in praktijk heb gebracht.

Wat ik nooit voor mogelijk heb gehouden is dat ik weer kan hardlopen, trampoline springen en vanuit stilstand in een sprintje schieten. Het lijkt alsof het probleem waar ik al jaren mee liep voorbij is.

Ik wil je enorm bedanken dat je kennis hebt willen delen en ik hoop dat het zo blijft.”- Pauline

25+

jaar medische kennis en ervaring

2500+

vrouwen geholpen, zonder operatie

93+

procent stopt haar urineverlies

Meld je aan voor het webinar:

Vul je gegevens in en kies een datum. Het webinar duurt meestal iets meer dan een uur.

100% gratis

© dr. Erna Beers, arts | Van Hengellaan 2 | 1217 AS Hilversum | BIG registratienummer 59052890301 | KvK 61975931 | BTW NL001951418B34 | privacy verklaring | algemene voorwaarden