FaceBook Pixel Image

“Vaak plassen is een naar probleem, zeker ’s nachts.”

Vaak plassen… een probleem waardoor je een gevangene wordt van je eigen blaas. Overdag ben je steeds bezig met de vraag waar een toilet is. En ’s nachts onderbreekt het je nachtrust. 

Je vraagt je misschien wel af hoe vaak plassen normaal is. En hoe vaak plassen ’s nachts normaal is. Dat zijn heel logische vragen.

Zowel mannen als vrouwen hebben deze vragen. Net als waarom je vaak moet plassen of waardoor vaak plassen ontstaat. 

Gelukkig zijn er ook antwoorden op je vragen. En oplossingen voor je probleem. 

Foto van omslag e-boek Rust in je blaas

Wil je af van vaak plassen?

Vraag het gratis e-boek

Rust in je blaas dan nu aan:

Wat goed dat je op deze pagina bent. Ik ben Erna Beers, arts, en oprichter van Stop Urineverlies Nu. Ik help mensen hun urineverlies te stoppen. En om rust in hun blaas te krijgen.

Na jarenlang in ziekenhuizen te hebben gewerkt, zoals het UMC Utrecht, Amsterdam UMC, ISALA klinieken, merkte ik dat er in die omgeving weinig ruimte is voor out-of-the-box oplossingen. We zitten zo vast in de evidence based medicine dat innovatie heel traag gaat.

Ik heb een methode ontwikkeld waardoor je rust in je blaas krijgt. Als gepromoveerd arts gebruik ik de wetenschap om praktische oplossingen te bieden die wél werken.

Zo ontdekte ik dat niet je blaas beslist of er wordt geplast, maar je hersenen. En dat blijkt goed nieuws. Want je kunt invloed uitoefenen op de aansturing vanuit je hersenen. Nee, niet door de standaard blaastraining, waarbij je een wekker moet zetten of moet uitstellen. Dat werkt alleen maar averechts, waardoor jij een gevangene blijft van je blaas.

Ik heb een e-boek geschreven waarin je ontdekt hoe het werkt, met je hersenen en je blaas. Je leest ook hoe vaak plassen normaal is, overdag en ’s nachts. En ik leg uit waardoor vaak plassen ontstaat. Maar belangrijker nog: je leest ook wat je kunt doen om minder vaak te plassen. Zodat je overdag meer vrijheid hebt en ’s nachts kunt doorslapen.

Ik gun je rust in je blaas!

Hartelijke groet,
Erna Beers

dr. Erna Beers

Arts, wetenschapper, auteur, klinisch farmacoloog, seksuoloog NVVS i.o.

Wat je leest in het e-boek:

Dat het probleem niet in je blaas zit

En dat dat goed nieuws is.

Waarom je niet moet uitstellen

Dat maakt de aandrang alleen maar erger.

Dat jij jouw blaas tot rust kunt brengen

Door maar een paar dingen anders te doen.

Foto van omslag e-boek Rust in je blaas

Wil je af van vaak plassen?

Vraag het gratis e-boek

Rust in je blaas dan nu aan: