FaceBook Pixel Image

Hoeveel invloed heeft je urineverlies écht op jouw leven?

Over dr. Erna Beers:

Hoe ruim 25 jaar medische kennis jou helpt om wel je incontinentie te stoppen

Portretfoto van dokter Erna Beers in een rode jurk.

Dr. Erna Beers (1973) is geregistreerd arts (BIG-nummer 59052890301), wetenschapper, auteur, klinisch farmacoloog, seksuoloog en lid van de gezondheidsraad en van de commissie Rijgeschiktheid van de gezondheidsraad. Ze werkte o.a. bij UMC Utrecht, Amsterdam UMC, ISALA en Bijwerkingencentrum Lareb.

Maar bovenal is ze moeder. “Ik heb zelf ook ‘nee’ gezegd tegen mijn dochter als ze met me op de trampoline wilde. Gelukkig is dat allang verleden tijd. Mijn dochter is inmiddels bijna even groot als ik zelf. Maar soms draag ik haar nog, voor de grap. En dat lukt, droog en wel.

“Over urineverlies maak ik me oprecht druk: het is namelijk onnodig! We accepteren het, terwijl het in feite heel eenvoudig op te lossen is.

De Westerse gezondheidszorg is uitstekend, maar soms wel een beetje eenkennig: er wordt niet over de eigen grenzen heen gekeken. Dat geldt zeker voor urineverlies.

Laat ik het anders zeggen: door 5000 jaar oude kennis te combineren met mijn ‘moderne’ medische kennis en mijn nieuwsgierigheid als wetenschapper, heb ik een krachtige methode ontwikkeld.

Een methode die vrouwen zoals jij helpt hun urineverlies bij inspanning te stoppen. Blijvend. En zonder operatie.

Ook als de huisarts zegt dat je ermee moet leren leven. En ook als bekkenfysiotherapie bij jou niet heeft geholpen.

In het webinar leg ik je haarfijn uit wat wél werkt om je urineverlies echt te stoppen. Gewoon omdat ik graag help. Jou ook je vrijheid teruggeven zoals ik al bij meer dan duizend vrouwen heb gedaan, daar word ik echt gelukkig van!”

© dr. Erna Beers, arts | Van Hengellaan 2 | 1217 AS Hilversum | BIG registratienummer 59052890301 | KvK 61975931 | BTW NL001951418B34 | privacy verklaring | algemene voorwaarden