FaceBook Pixel Image

“8 tips voor gezonde bekkenbodemspieren”

Let op: Vul je e-mailadres goed in, anders komt de mail met de link naar het e-boek niet aan.

Als je op ‘Ik wil het e-boek’ klikt, geef je aan dat je akkoord gaat met de privacy verklaring en dat je regelmatig waardevolle e-mails ontvangt. Je kunt je te allen tijde uitschrijven. Lees hier de privacy verklaring:

Privacy verklaring

Wat je leest in het e-boek:

De 8 oorzaken

Van overactieve bekkenbodemspieren én van verzwakte bekkenbodemspieren.

l

Handige checklists

Zodat jij weet hoe het met jouw bekkenbodemspieren gesteld is.

En natuurlijk de 8 tips

Om jouw bekkenbodemspieren gezond te maken.

Hoe ruim 25 jaar medische kennis jou helpt om wel je incontinentie te stoppen

“Over urineverlies maak ik me oprecht druk: het is namelijk onnodig! We accepteren het, terwijl het in feite heel eenvoudig op te lossen is.

Mensen helpen door al mijn kennis te combineren en te delen, waardoor ik wél verder kan kijken dan de richtlijnen die slechts op 30-50% van de mensen toepasbaar is. En dan niet een beetje helpen, maar echt zorgen voor die nieuwe balans. Dat is mijn passie.

De unieke combinatie van ruim 25 jaar kennis heb ik verwerkt tot een zeer succesvolle training voor moeders om hun urineverlies bij inspanning te stoppen, de SUN training.

Ondertussen zijn al honderden vrouwen van hun incontinentie afgekomen door hun bekkenbodemspieren te trainen. Zonder operatie.

Zelfs als ze al jaren urineverlies hadden. En zelfs als ze al bij een bekkenfysiotherapeut waren geweest.

Nu heb ik ook een oplossing gevonden voor het stoppen van die vervelende aandrang, de voorzorgsplasjes, de overactieve blaas.

Omdat ik zorgvuldigheid belangrijk vind, is de Rust in je blaas training officieel nog in de ’testfase’. Ik wil jou namelijk echt helpen, zodat jouw urineverlies én je aandrang stoppen.”

dr. Erna Beers

Arts, wetenschapper, klinisch farmacoloog, seksuoloog NVVS i.o.