Aanmelding SUN training

september 2022

SUN training

Meld je nu aan, betaal eind augustus en start op

7 september 2022

Dit is de SUN training:

l

Advies op maat

Voor de start van de training vul je de uitgebreide online intake in, waardoor je precies weet wat je klachten zijn en waar je tijdens de training op moet letten.

Klantbeoordeling 9,3

De deelneemsters noemen de simpele en effectieve oefeningen, de enthousiaste begeleiding en de duidelijke uitleg. En natuurlijk de enorm goede resultaten!

t

Vragen én antwoorden

Je hebt 24/7 toegang tot de kennisbank van vragen en antwoorden. In de Facebook groep kun je terecht. En bij de live Q&A sessies. Zodat je altijd verder kunt.

Video's

In de video’s krijg je uitleg en achtergronden. Zodat je weet wat je moet doen om je urineverlies wel te stoppen.

Audio's

De audio’s leiden je door de oefeningen, zodat je precies weet wat je moet doen. Je kunt ze downloaden en keer op keer luisteren.

i

Uitleg op papier

Alle uitleg is ook verkrijgbaar als pdf. Voor als je liever leest dan luistert. Je kunt het ook printen en bewaren.

De eitjes

De eitjes krijg je bij de training, zodat je met de beste kwaliteit traint. We sturen ze in een neutrale verpakking naar je toe.

Je eigen tempo

Je krijgt zes maanden toegang tot de inhoud, zodat je in je eigen tempo kunt trainen. Kun je ook gewoon op vakantie. (Bij betaling in 1 termijn krijg je zelfs 9 maanden toegang!)

R

Granieten garantie

Alle oefeningen gedaan en geen effect op je urineverlies bij inspanning? Dan krijg je je geld terug.

Dr. Erna Beers (1973) is geregistreerd arts (BIG-nummer 59052890301), wetenschapper, auteur, klinisch farmacoloog, seksuoloog en lid van de gezondheidsraad en van de commissie Rijgeschiktheid van de gezondheidsraad. Ze werkte o.a. bij UMC Utrecht, Amsterdam UMC, ISALA en Bijwerkingencentrum Lareb.

Maar bovenal is ze moeder. “Ik heb zelf ook ‘nee’ gezegd tegen mijn dochter als ze met me op de trampoline wilde. Gelukkig is dat allang verleden tijd. Mijn dochter is inmiddels bijna even groot als ik zelf. Maar soms draag ik haar nog, voor de grap. En dat lukt, droog en wel. 

“Over urineverlies maak ik me oprecht druk: het is namelijk onnodig! We accepteren het, terwijl het in feite heel eenvoudig op te lossen is.

De Westerse gezondheidszorg is uitstekend, maar soms wel een beetje eenkennig: er wordt niet over de eigen grenzen heen gekeken. Dat geldt zeker voor urineverlies.

Laat ik het anders zeggen: door 5000 jaar oude kennis te combineren met mijn ‘moderne’ medische kennis en mijn nieuwsgierigheid als wetenschapper, heb ik een krachtige methode ontwikkeld: de SUN training.

De SUN training helpt vrouwen hun urineverlies bij inspanning te stoppen. Blijvend. En zonder operatie.

Ook als de huisarts zegt dat ze ermee moeten leren leven. En ook als bekkenfysiotherapie niet heeft geholpen.

Elke keer weer iemand haar vrijheid teruggeven, daar word ik echt gelukkig van!”

Share This

Wil je dit bericht delen?

Klik op een van de knoppen. Likes vinden we ook fijn!