FaceBook Pixel Image

Exclusieve gratis video’s door dr. Erna Beers

“Hoe je urineverlies stopt zonder operatie”

Gratis video’s door dr. Erna Beers

V Waarom de oefeningen van je huisarts of bekkenfysio jou niet hebben geholpen

V Wat je wél moet doen om je urineverlies bij inspanning te stoppen

V Waarom je niet levenslang de oefeningen hoeft te doen

100% gratis

Portretfoto van dokter Erna Beers in een rode jurk.

Hoe ruim 25 jaar medische kennis jou helpt om wel je incontinentie te stoppen

“Over urineverlies maak ik me oprecht druk: het is namelijk onnodig! We accepteren het, terwijl het in feite heel eenvoudig op te lossen is.

Mensen helpen door al mijn kennis te combineren en te delen, waardoor ik wél verder kan kijken dan de richtlijnen die slechts op 30-50% van de mensen toepasbaar is. En dan niet een beetje helpen, maar echt zorgen voor die nieuwe balans. Dat is mijn passie.

De unieke combinatie van ruim 25 jaar kennis heb ik verwerkt tot een zeer succesvolle training voor moeders om hun urineverlies te stoppen, de SUN training.

Ondertussen zijn al honderden vrouwen van hun incontinentie afgekomen door hun bekkenbodemspieren te trainen. Zonder operatie.

Zelfs als ze al jaren urineverlies hadden. En zelfs als ze al bij een bekkenfysiotherapeut waren geweest.

In de gratis video’s leg ik je haarfijn uit wat wél werkt om je urineverlies echt te stoppen.”

dr. Erna Beers

Arts, wetenschapper, klinisch farmacoloog, seksuoloog

“Na 22 jaar urineverlies kan ik nu sporten zonder urineverlies en frog jumps doen. Sprintjes naar de trein lukken ook droog!

De uitleg van Erna klonk zo helder. Met name over je bekkenbodemspieren aanspannen zonder weerstand: Waar zijn we nou toch mee bezig?

Het fijne is dat ik veel sneller effect had dan dat ik verwacht had. Na een week of 3 was mijn urineverlies gestopt. Ik ben 2 maanden doorgegaan met trainen.” – Heleen, 53 jaar

“Ik was een hardloper, maar daar ben ik mee gestopt omdat ik urine verloor. Bij wandelen ging het ook mis: ik droeg incontinentiemateriaal. Dat was onvoldoende. Ik schaamde me!

Ik vond het fijn dat Erna arts is. Ze heeft haar kennis niet zomaar ergens opgedaan, ze kan het echt onderbouwen. Dat gaf vertrouwen, plus het feit dat het zo simpel is op te lossen.

Ik loop weer hard, zonder urineverlies en als ik moet niezen, hoef ik niet meer na te denken. Het gaat vanzelf goed.” – Mariëlle, 49 jaar

25+

Jaar medische

kennis en ervaring

600+

Vrouwen geholpen,

zonder operatie

90+

Procent stopt

haar urineverlies

Klik op de knop hieronder om de video’s te kijken:

100% gratis

© dr. Erna Beers, arts | Van Hengellaan 2 | 1217 AS Hilversum | BIG registratienummer 59052890301 | KvK 61975931 | BTW 172213113B01 | privacy verklaring | algemene voorwaarden